Médialógusok #20: Feltörekvők – Berecz Péter az ELTE Média és az SZFE hallgatója 5/5 (3)

Hogyan készíthetünk interjút Amerikában egy asztronautával egyetemistaként? Miért van szüksége vállalkozást indítani egy egyetemistának, aki a tv iparban szeretne elhelyezkedni? Hogy indított el Frei Tamás egyetlen kijelentése egy Youtube csatornát? Mit javasolnak az egyetemisták a társaiknak a médiában való elhelyezkedéshez?

A Médialógusok utolsó epizódjában egyetemistákat kérdezek meg arról, hogy ők hogyan kezdték el már egyetem alatt építeni a karrierjüket. Az epizód elején Berecz Péter az ELTE Média és az SZFE hallgatója ad nekünk interjút, aki jelenleg az ATV-nél dolgozik, saját vállalkozást egyenget, valamint saját Youtube csatornát (Tévézz Petivel) vezet. Peti többek között kijutott Londonba is, ahol egy holokauszt túlélővel interjúzott. Korábban Amerikában Scott Kelly űrhajóssal készített riport dokumentumfilmet, amit még moziban is levetítettek.

Az interjú után az ELTE BTK kampuszán sétálgatva találkoztunk Malatinszky Dávid, Mucsi Blanka és Őri Soma hallgatókkal, akik fotósként, újságíróként és rádiós producerként dolgoznak.  Ők mondják el nekünk, hogy szerezték meg az aktuális állást már egyetemi tanulmányaik alatt és mit javasolnak azoknak, akik szintén itt akarnak elhelyezkedni.

Instagram: https://www.instagram.com/medialogusokpod/

Meghallgatható a Spotify-on:

Hangtárunkból is meghallgatható és letölthető:

Készítette: Mező Lilla Dóra

About Post Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.