Médialógusok #17: Fotó, Videó, Stream (1. rész) – Antal Zsani rendezvény fotós, Jubiska néven streamel a Twitchen 5/5 (3)

OKJ tanfolyam nélkül dolgozhatunk-e fotósként? Miben más újságnak, politikusnak, film forgatásokon vagy rendezvényeken fotózni? Hogyan szerezhetünk fan bázist a Twitchen? Milyen bevételeink lehetnek streamelésből?

A Fotó, Videó, Stream dupla epizód első részében Antal Zsani a vendégem. Az interjú elején bemutatja a rendezvény fotózás különlegességeit. Elmondja miért fontosak ebben a szakmákban a referenciák, mi alapján válasszunk fényképezőgépet, ahogy azt is, hogy mikor érdemes elmennünk OKJ-s tanfolyamra. De az is kiderül, hogyan tudunk munkát szerezni fotósként.

Ezután áttérünk a streamelésre, mivel Zsani Jubiska néven megtalálható Twitchen. Hogyan szerezzünk közönséget? Hány platformon streameljünk? Idekapcsolódik a jó moderátori csapat fontossága, az interaktív kapcsolattartás a közönséggel, vagy az a téma is, hogy miért lehetsz büszke arra, ha a Twitchen megkapod a partneri rangot. De, ami a legfontosabb megtudhatjátok hogyan szerezhettek bevételt a streamelésből.

Instagram: https://www.instagram.com/medialogusokpod/

Meghallgatható a Spotify-on:

Hangtárunkból is meghallgatható és letölthető:

Készítette: Mező Lilla Dóra

About Post Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.