Cartoon Chronicles 01 – Love, Death & Robots

Az EPER és a What the Film csapat új, animációs tartalmakkal foglalkozó podcastjének első részében a Netflix egyik legkülönlegesebb antológiasorozatáról, a különböző animációs stílusokat és történeteket bemutató Love, Death&Robots részeiről beszélget Bozó Antal,Freppán Máté és Szarka Roland.

Megtudhatjuk, kinek melyik a kedvenc epizódja és miért, ennek kapcsán pedig arról is beszélgetünk, milyen sokoldalú is a széria, így a sci-fi, fantasy, illetve horror műfajelemeivel dolgozó történetek között mindenki megtalálhatja a magának tetsző történetet és animációs stílust. Kielemezzük az újabb részeket és azok legjobb, vagy leggyengébb pontjait, és megtudhatjuk kire melyik rész volt nagyobb hatással, illetve melyiktől retteg.Ezt követően elbeszélgetünk arról is, milyen mértékben tudnak érvényesülni a hosszabb epizódok közé beszúrt, 7-8 perces humorosabb részek, végül megvitatásra kerül, hogy mennyire gond az, ha túlnyomórészt CGI és nem egyéb animációval készülő részeket láthatunk, mi lehet ennek az oka, illetve változik-e a későbbiekben, egyáltalán mire számíthatunk még a sorozattól.

A sorozatról és annak egyes részeiről spoileresen beszélgettünk. A Love, Death&Robots eddigi részei elérhetőek a Netflixen.

Meghallgatható a Spotify-on:

Hangátrunkból is meghallgatható és letölthető:

Készítették: Bozó Antal, Fodor, Freppán Máté, Szarka Roland

Borítókép: Fodor Fanni

Vágó: Bozó Antal

About Post Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.