Divatantropológia podcast – Mentális egészség, külcsín és harmónia

Kik és hogyan segíthetnek manapság az egészséges önkép kialakításában, a külső és belső harmónia megteremtésében? Ha bármilyen elakadásunk van, bizonytalanok vagyunk önmagunkkal vagy a külső elvárásokkal kapcsolatban, milyen szakemberhez fordulhatunk tanácsért? Sokan úgy érezhetik, már a csapból is az önmegvalósítás receptjei ömlenek, ráadásul sokszor szakmai kontroll nélküli tartalmak formájában. Fontos, hogy megbízható szolgáltatást és segítséget találjunk. Ismerjünk meg ezúttal két szakembert, akik profizmusukkal és elhívatottságukkal már sokaknak segítettek. Ezúttal Somogyvári Edit és Szvetnik Angéla vallanak stylist és stílustanácsadói munkájukról, amely nemcsak a rivaldafény és a divat világáról szól, hanem a személyes segítségnyújtásról is.

Meghallgatható és letölthető a Hangtárunkból:

Meghallgatható a Spotifyon:

This content was published as part of PERSPECTIVES – the new label for independent, constructive and multi-perspective journalism. PERSPECTIVES is co-financed by the EU and implemented by a transnational editorial network from Central-Eastern Europe under the leadership of Goethe-Institut. Find out more about PERSPECTIVES: goethe.de/perspectives_eu.
Co-funded by the European Union. Views and opinions expressed are, however, those of the author(s) only and do not necessarily reflect those of the European Union or the European Commission. Neither the European Union nor the granting authority can be held responsible.

A projektben, nemzetközi partnereink által készített tartalmakat itt találjátok.

About Post Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.