Médialógusok #1: Tv (1. rész) – Nyári Gábor az RTL kreatív producere 4.38/5 (13)

Mi az Médialógusok? Hogy lesz kész 55 órányi nyersanyagból egy 50 perces Survival epizód? Mit csinál a televíziónal egy szövegíró, egy főszerkesztő, egy kreatív producer vagy egy tv showrunner?  Milyen az RTL-nél dolgozni és hogyan lehetsz gyakornok az RTL-nél?

Elindult az EPER új podcastja, ahol az interjúink során különböző kommunikációs szakemberek mutatják be a saját munkájukat a média világának színfala mögött és hoznak létező gyakornoki lehetőségeket, amikre jelentkezhettek. Ha médiában szeretnél dolgozni vagy csak érdekel a média világa jó helyen jársz!

Nyitó dupla epizódunkban a televíziózás világába merülünk bele. Az első részben Nyári Gábor az RTL kreatív producerétől tudhatjátok meg, hogy készülnek a valóság show-k és ehhez képest mennyiben más fikciós tv sorozatokban dolgozni. Elmeséli, hogy hogyan mászta meg a ranglétrát a több, mint 20 év alatt, amióta az RTL-nél dolgozik, milyen különböző munkalehetőségek vannak ott, milyen előképzettségek kellenek ehhez és hogyan jelentkezhettek az RTL-hez dolgozni. Ha ez eddig nem győzött meg olyan kulisszatitkokat is megtudhattok, mint, hogy Sebestyén Balázs magas vagy, hogy hány óra alatt készül el egy maszk Friderikusz Sándor Életünk története műsorába.

Instagram: https://www.instagram.com/medialogusokpod/

Meghallgatható a Spotify-on:

Hangtárunkból is meghallgatható és letölthető:

Készítette: Mező Lilla Dóra

About Post Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.