Cartoon Chronicles 10 – Arcane (2/2)

A Cartoon Chronicles tizedik részében a Riot Games és a Fortiche Production animációs sorozatáról, a LoL játékok világának lore-jából készült Arcane című Netflix sorozatról beszélget Szabó Máté, Fanni és Tonó.

Folytatjuk a karakterek elemzését, megvitatjuk, mennyire jó gonosz Silco, illetve mik voltak azok a pontok az ő és Vander történetében, ahol részletesebb információkat is kaphattunk volna. Ezt követően beszélünk a sorozat egyik ténylegesen pozitív karakteréről, Caitlynről és a Vivel kialakult kapcsolatukról, majd áttérve Piltover lakóira arról is szó esik, miért volt Jayce tétlen karaktere a legnehezebben kedvelhető, mitől olyan izgalmas Viktor sorsa, illetve mennyire problémás hogy neki, és Mel karakterének csak a későbbi epizódokban ismerjük meg az előtörténetét. Végül Heimerdinger és Ekko karakteréről is beszélünk.

A zárás során elmondjuk véleményünket az évad végén történtekről, megbeszéljük, kinek tetszett jobban a cliffhanger, és kikből váltott ki kevesebb lelkesedést, illetve arról is vitázunk, milyen irányba haladhatna ezt követően a sorozat. Ennek kapcsán szó esik majd arról a lehetséges problémáról is, hogy meddig folytatódhat az Arcane hasonló minőségben, ha a játékos karakterek a sorozat világában sem halhatnak meg, valamint arra is megtudhatjuk a választ, vajon ki tudja-e Tonó rakni a Rubik-kockát.

A sorozat Netflixen megtekinthető. Az adásban spoileresen beszélgettünk.

Ez az epizód egy két részes adás második fele, az előző rész már szintén meghallgatható.

Instagram: https://www.instagram.com/whatthefilmpod/

Meghallgatható a Spotify-on:

Hangátrunkból is meghallgatható és letölthető:

Készítették: Bozó Antal, Fodor Fanni, Szabó Máté

Borítókép: Fodor Fanni

Vágó: Bozó Antal

About Post Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.