Sorozatdaráló 05 – Marvel sorozatok: Wandavision, The Falcon & the Winter Soldier, Loki, What If

Az EPER sorozatos podcastjének új adásában a Marvel Disney+ sorozatairól beszélget Szarka Roland, Fodor Fanni és Bozó Antal.

A WandaVision kapcsán megvitatjuk, kinek mely elemei tetszettek kevésbé, illetve mik votlak azok a cselekményszálak és karakterpillanatok, amik jól működtek. Ezt követően röviden kitérünk a The Falcon & the Winter Soldier sorozatra, hogy miért működött kevésbé, illetve melyek azok a szálak, amire a történetnek obban kellett volna koncentrálnia, és mik maradhattak volna kevésbé hangsúlyosak.

Az adás második felében a Marvel eddigi legnagyobb sorozatos dobásáról, a Lokiról esik szó, elmondjuk, miért szerettük, illetve mik azok a nagy változások a főhősben, valamint az egész Marvel univerzumában, amelyek a későbbiekben fontosak lehetnek. Zárásként szót ejtünk a What If sorozat első részéről, majd sorra véve a készülőben lévő Marvel projekteket azon is elmélkedünk kicsit, milyen irányba tart a filmes univerzum, mit várhatunk a jövőben, illetve ki melyik projektek iránt izgatott.

Az adásban spoileresen beszélgettünk. A Marvel adás első fele a What the Film Podcast 13. részében meghallgatható.

Meghallgatható a Spotify-on:

Hangátrunkból is meghallgatható és letölthető:

Készítették: Bozó Antal, Fodor Fanni, Szarka Roland

Borítókép: Kupics Zsófia

Vágó: Szarka Roland

About Post Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.