Cartoon Chronicles 03 – Sony Pictures Animation filmek

A Cartoon Chronicles új részében a Sony Pictures Animation fontosabb filmjeiről és nagyobb sikereiről beszélget Fodor Fanni, Bozó Antal és Szarka Roland.

Sorra vesszük a stúdió korábbi fontosabb filmjeit, így első próbálkozásukat az Open Seasont (Nagyon vadon), illetve a sokunknak kedves Surf’s Up filmet (Vigyázz, kész, szörf) és a Cloudy with a Chance of Meatballst (Derült égből fasírt), valamint kellemes ünnepi filmjüket, a Karácsony Artúrt (Artur Christmas).

Ezt követően rátérünk a stúdió legsikeresebb franchise-ára, a Hotel Transylvania filmekre, megvitatásra kerül, melyik nézőcsoportnak élvezhetők igazán, miben rejlik vajon a széria sikerének titka, illetve megérdemelt-e az egyáltalán. Rögtön utána hosszabban kifejtjük, miért is annyira fontos számunkra a Sony Oscar díjat is nyert alkotása, a Spiderman Into the Spider-Verse, illetve miért ez a tökéletes képregényadaptáció, valamint milyen formabontó animációs megoldásokat adott a stúdiónak és az iparnak.

Zárásként pedig a Sony legfrissebb sikeréről, a Netflixen látható The Mitchells vs. the Machines filmről áradozunk, megbeszéljük, milyen elemeket tartott meg a Spider-Verse animációjából, milyen saját egyedi stílust adott hozzájuk, illetve mi teszi tökéletes családi filmmé, valamint miért lett mindannyiunk egyik kedvenc animációs alkotása idén.

Meghallgatható a Spotify-on:

Hangátrunkból is meghallgatható és letölthető:

Készítették: Bozó Antal, Fodor Fanni, Szarka Roland

Borítókép: Fodor Fanni

Vágó: Bozó Antal

About Post Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.