What the Film Podcast10 (1/2) – Oscar 2021: Animációs filmek, legjobb vizuális effektek és jelmez

Az EPER filmespodcastjének új, dupla adásának első részében az idei Oscar díjátadó esélyes filmjeiről beszélget Bozó Antal, Fodor Fanni, Szarka Roland és Szűcs Andrea.

A legjobb vizuális effektre és kosztümre jelölt filmek ismertetése után megvitatásra kerül többek között a Netflixes White Tiger és a News of the World is, valamint az is kiderül, melyik Netflix filmet érdemes megnézni a kisebb díjakra jelöltek közül, illetve miért az AnotherRound nyerheti meg a legjobb idegen nyelvű Oscart. Ezt követően megtudhatjuk, melyik animációs rövidfilm volt az idei legjobb, melyik volt kisebb csalódás, végezetül megbeszéljük, melyik animációs filmeknek szurkolunk az idei gálán a kritikuskedvenc Pixar filmek, mint az Onward (Előre), vagy a Soul (Lelki ismeretek), valamint a szintén különleges Wolwfalkers, ShauntheSheepMovie: Farmageddon, illetve a Netflixes Over the Moon közül.

Az adásban szóbakerülő filmekről spoilerek nélkül beszélgettünk. Az adás második része a következő nap lesz meghallgatható.

Meghallgatható a Spotify-on:

Hangtárunkból is meghallgatható és letölthető:

Készítették: Bozó Antal, Fodor Fanni, Szarka Roland, Szűcs Andrea

Borítókép: Fodor Fanni

Vágó: Bozó Antal

About Post Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.