Ká-Európa – S01E06 – A rendszerváltás kultúrája 1. felvonás 5/5 (1)

Politikai-közéleti rehabilitációs gyakorlatok a ká-európai életérzés jegyében – a vélemény szabad, a koncepció minimális.

A hatodik epizódban a hazai rendszerváltás kulturális viszonyait, miliőjét, hangulatát és életérzését elevenítjük fel. Felállítjuk a Rambo, a Fészek klub, a PaDöDö és a Moszkva tér négydimenziós koordinátarendszerét.
Lesznek káeurópai mókás, könnyed és keserédes pillanatok is.

Meghallgatható a Mixcloud csatornánkon:

Hangtárunkból letölthető:

Latosinszky Csaba, Hódsági János, Pauer Emánuel és Vida Bence műsora.

A műsor a “Három a magyar köztársaság” című podcast sorozattal együttműködésben készült. Ebben a hazai rendszerváltás viszonyaiba,szokatlanságába, hangulatába és árnyalataiba lesünk be. Kulturális, egyetemi, emlékezeti és történelmi lencséken keresztül ismerjük meg jobban a történelem e fordulópontját.

A műsor létrejöttét a Független Médiaközpont támogatta. A támogatás az adások szabad elkészülését jelenti, amelyek tartalmát az EPER rádió szerkesztőségének munkatársai határozták meg és tartoznak érte felelősséggel.

Ez a műsorprojekt együttműködésben készült az Első Pesti Egyetemi Rádióval. A tartalma nem feltétlenül tükrözi a rádió szerkesztőségének a véleményét, de nem is kell neki. Mindenkinek az önálló és olykor kritikus gondolatai egyaránt fontosak és érdekesek lehetnek – feltéve, ha azok korrekt formában fogalmazódnak meg. Mint szokás mondani: a hír szent, a vélemény – és a stílus szabad.
Az EPER rádióban szeretnénk felvételi és publikációs lehetőséget adni mindazoknak, akikkel értékrendünk és törekvéseink racionális mértékben egyeznek.

About Post Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.