Hangulatjelentés a frontokról – Koronakrónika 3. rész 5/5 (1)

Kitűnő hangulatjelentés a kevésbé kitűnő frontokról. Már ismerős hangokat hallhatunk újra, Rácz Anna mesél nekünk arról, hogy az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán miként megy a távoktatás és mit okozott a munkatársak körében az új helyzet, Polgár Zoltán továbbra is több frontvonalból jelentkezik, Rack Laci pedig Verő Júliával, pedagógussal beszélgetett újra – aki már megtartotta első óráit és elmesélte nekünk a tapasztalatait.

Meghallgatható a Mixcloud csatornánkon:

Hangtárunkból letölthető:

Következzék most egy dél-magyarországi település polgármestere, aki beszámol arról, hogy náluk milyen a hangulat, illetve miként látja a település helyzetét.

*

Rácz Anna gondolatai és keddi napjának néhány eseménye, hangulatjelentése következik.

*

Polgár Zoltán újra a frontokról jelentkezik, most a társasháziakról. Derzsi – Wernitzer Krisztinát a társasházakban tapasztalható változásokról és óvintézkedésekről kérdezte.

*

Mit érdemes tudni a társasházak anyagi változásairól? Polgár Zoltán egy nagyobb cég számvizsgáló bizottsági tagjával, Zsolttal beszélt.

*

A társasházak üzemeltetése is kritikus pontja a vírus elleni védekezésnek ezért Polgár Zoltán megkérdezte ez ügyben Vémann Szabolcsot is, aki egy társasházkezelő cég vezetője.

*

Végül hallgassunk meg egy nagyobb, mélyebb interjút Dr. Fazekas Jánossal, az ELTE ÁJK oktatójával. Még néhány nap és indul az egyetemi távoktatás, ami egyszerre lesz egy hatalmas kihívás, küzdelem és kísérlet is egyben.

*

Köszönjük a figyelmeteket, a hétvégén meghallgathatjuk, hogy mi zajlik egy átlagos pandémiás pénteken a belvárosban, a buli negyedben és a Hősök terén.

Ha mégis nagyon kimennétek a szabadba, akkor a távolságot tartsátok egymástól – bármennyire különösen hangzik és ne feledjétek: sapka-sál és kesztyű-szájmaszk!

A műsort készítették:
Rácz Anna
Rack László
Polgár Zoltán

Technikai munkatársak:
Varga Kata
Őri Soma

A műsort konferálta és szerkesztette: Jamriskó Tamás

Borítófotó: Horváth Attila

About Post Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.