Sugárzó EPER az Efotton

86 400, 86 399…, indulhat a visszaszámlálás, egy nap múlva kezdődik az Efott Fesztivál július 12-15. között, a Velencei-tónál. A programot pedig nem csak a 30Y, Péterfy Bori, Jessie J vagy Dévényi Tibi bácsi, hanem az EPER csapata is színesíti.

Július 12-én az Efott elindulásával együtt megnyit a fesztivál területén található Civil tér, melynek idén többek között az EPER sugárzó csapata is tagja lesz. A reggel 10-től délután 4-ig tartó élő adás hallgatható az Astoria 1km-es vételkörzetén belül az FM97-es frekvencián, online streamen keresztül az EPER honlapján, vagy a fesztiválon élőben, sátrunknál.

Sokszínű programokkal várunk titeket, így például eddigi műsoraink special editionjeivel: lesz Gondolta a fene, Nightride, Milleniál menü kis kólával elvitelre, Szájkarate és Boring show is. Készülünk a fellépőkkel való interjúkkal, például Péterfy Bori, 30y, Szabó Balázs bandája, Bëlga, Honeybeast, valamint a nem-zenei programok tudósításával is. Reggeleiteket szintén indíthatjátok az EPER csapatának naponta cserélődő műsorkészítő párosaival, Gyógysör című műsorunkban. Beszélni fogunk itt mindenről, ami titeket érint: a bitcoin vagy az indonéz rúpia napi árfolyamingadozásai, a VB és a Duna vízszintjének állása, a fesztivál területén található Toitoi “tolaettek” állapota, meg ami még belefér. Hozunk fesztiválhíreket, melyekhez a Ti segítségeteket is várjuk, saját történeteiteket, vicceiteket, problémáitokat, verseiteket leadhatjátok a rádió standjánál található dobozba, mi pedig felolvassuk őket.

A kviddics vagy a helyi pálinkafőzde tudósítása mellett azonban nem maradhat ki a legfontosabb sem: Ti. Várunk Titeket, hogy ne csak történeteitekkel, de társaságotokkal is csatlakozzatok a rádió adásaiba. Pásztor Annáék tiszteletére Játszanék veled című blokkunkban leverhetitek humorérzéketekkel a stábot Emberiségellenes kártyában, vagy izgulhattok velünk a nagy Korda György Emléksolo-estünkön, ahol kollégáink Solo párbajokról fognak tudósítani, Korda György és Balázs Klári méltán híres pókermeccseket narráló stílusát imitálva.

Végezetül, mivel az EPER közösségi rádió, nem csak a saját, de a Ti hangotokat is hallani szeretnénk a frekvencián. Ne lepődjetek meg, ha odalépünk hozzátok és megkérdezzük, ki a kedvenc csaposotok a fesztiválon, vagy éppen hogyan telt a tegnap este. Ha pedig nem lépnénk oda, ne szégyenlősködjetek! Gyertek oda hozzánk, amikor éppen megláttok minket például gasztró – és italtúránkon. A fesztivál ideje alatt ugyanis mindent megteszünk azért, hogy Ti már tudjátok, hol van a legjobb fröccs, hol lehet hatalmas adagokat enni: kipróbálunk mindent, amit csak tudunk, és beszámolunk Nektek, hol érdemes enni-inni. Mindeközben pedig igyekszünk értékes háttérinformációkat is kiszedni a felszolgálókból, tulajdonosokból.

Úgyhogy, ha van napijegyed vagy bérleted, látogass el hozzánk, ha nincs, akkor vagy az Efott honlapján, vagy ELTE kedvezménnyel a Hallgatói Önkormányzat promóterein keresztül ne légy rest beszerezni. A fesztivál nem csak Neked, de nekünk is történelmi pillanat lesz, az EPER Rádió először települ ki sajtóként, press belépővel. Márpedig első alkalom többször nem lesz, szóval gyere, éld át velünk!

Ott találkozunk?

MR

About Post Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.