Az EPER karácsonyi köszönete

Az elhangzott szöveg:

Tisztelt hallgatóink!

Jamriskó Tamást, az EPER főszerkesztőjét halljátok. Nehéz és egyben kalandos éven vagyunk túl az Első Pesti Egyetemi Rádióval, amely természetesen inspiratív is volt – persze hogyan is lehetett volna másképp. Hosszú lenne felsorolni, hogy mi minden történt velünk, így kérlek nézzétek el nekem, hogy önkényesen válogatok közülük. Ebben az évben újra enyertük a frekvenciahasználati jogosultságunk, így az EPER Rádió további öt évig zavartalanul szólhat a 97.0 MHz-n. Elindítottuk idén a kísérleti gyakornoki programunkat, fejlesztettük a technikai berendezéseinket és alkalmazkodva a hibrid oktatáshoz átrendeztük újra a stúdiónk.

Nagyon büszke vagyok arra, hogy idén, minden nehézség ellenére folyamatosan készítették a rádiósaink a műsoraikat, új, lelkes tagokkal gyarapodtunk és több műsorunk már a második, a harmadik vagy éppen már a sokadik évadánál tart, töretlen lendülettel.

Szintén ebben az évben  értékes együttműködéseket alakítottunk ki más szervezetekkel, hangjátékokat készítettünk és még egy hazai hangjáték kutatásba is csatlakoztunk, amelyet Hargitai Henrik volt főszerkesztőnk és mindenkori tiszteletbeli mentorunk vezet.

És persze annyi minden történt még: Őri Soma producerünk music production – azaz zenekészítő kurzust tartott bölcsészeknek – sikeresen. Terápiás stúdiófestést tartottunk, mert hiányzott az egyetemi levegő. Elindult a Hallgatók hallgatnak című zenei válogatásműsorunk és beszélgettünk angolul, portugálul és magyarul is, számtalan témáról, több tízezer percben.

Köszönjük, hogy hallgattok minket, halljuk egymást legközelebb is!

Békés és boldog karácsonyt szeretnék az Első Pesti Egyetemi Rádió közösségének nevében kívánni nektek, Krúdy Gyula, közel 90 éve írt publicisztikájával, Tímár Zoé hangjátékkészítőnk közvetítésében.

About Post Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.