What the Film Podcast 12 – Új filmek a mozikban: Cruella, Space Jam, Quiet Place 2, Conjuring és sok minden más

Az Eper filmes podcastjének új adásában az elmúlt hónap fontosabb filmjeiről beszélget Szarka Roland, Bozó Antal és Freppán Máté.

Újabb rövid ajánlást kap az idei év egyik legjobb filmje, az Another Round, majd hosszabban beszélünk arról, miért nem működik az új Space Jam film, illetve felnőttként működik-e az eredeti egyáltalán. Utána az új Guy Ritchie film, a Wrath of Man kapcsán is megnyilatkozik mindenki, megtudhatjuk, mik a film legnagyobb gyengeségei, illetve mely  B-filmes elemei működnek, illetve mitől lehetett volna jobb a végeredmény. Ezt követően a Disney két új filmjéről beszélgetünk, megvitatjuk, hogy a meglepően jól sikerült Cruella vajon tényleg folytatható-e, vagy békén kellene hagyniuk, illetve az is kiderül, milyen élmény volt az új Pixar film, a Luca és miért nem ér fel igazán a stúdió korábbi alkotásaihoz.

Az adás második felében horrorfilmekről beszélgetünk, először a köztünk megosztóra sikerült Quiet Place 2 kapcsán szállunk vitába arról, mitől működik, vagy nem működik, illetve kiknek is ajánlhatók igazán a filmek, mennyire áll neki jól, hogy most trilógiává bővül és mi várható még. Zárásként az új Conjuring filmről és a teljes Démonok között sorozatról, valamint az abban rejlő filmes és sorozatos potenciálról beszélgetünk és megpróbáljuk megállapítani, mitől is működik a mai napig olyan jól a széria.

Az adásban szóba kerülő filmekről spoilerek nélkül beszélgetünk.

Meghallgatható a Spotify-on:

Hangtárunkból is meghallgatható és letölthető:

Készítették: Bozó Antal, Freppán Máté, Szarka Roland

Borítókép: Fodor Fanni

Vágó: Bozó Antal

About Post Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.