Ká-Európa – S01E05 – Bulinegyed-csendrendelet (16+)

Politikai-közéleti rehabilitációs gyakorlatok a ká-európai életérzés jegyében – a vélemény szabad, a koncepció minimális.

Az ötödik epizódban borongós utazásra indulunk a Bulinegyedbe, amelynek arculatát gyökeresen meg akarja változtatni a csendrendelet néven elhíresült önkormányzati határozat. Szubjektív mérleget vonunk a negyed eddigi állapotáról, megismerkedünk az intézkedések részleteivel és hiányosságaival, és megpróbáljuk elképzelni, hogyan is néz ki káeurópában egy ilyen szabályozás gyakorlati megvalósítása.

A beszélgetés online keretek között rögzült, ezért a hangminőség sem tökéletes. A következő már garantáltan stúdióminőségű lesz.

Meghallgatható a Mixcloud csatornánkon (Explicit, 16 éven felülieknek ajánlott):

Tisztelt hallgatóink,

A Ká-Európa műsor következő epizódjára kiemelten igaz, hogy 16 éven aluliak számára nem ajánljuk. A műsorban – amolyan hangulatfestő, helyzetfestő  és indulatszavakként, valamint verbális eszköztárral kifejezhető hangzásbeli illusztrációkként közönséges és obszcén kifejezések hangzanak el, amelyek a nyugalom megzavarására lehetnek alkalmasak. Kérünk titeket, hogy ezek ismeretében, kizárólag saját felelősségre hallgassátok meg az adást.

A megszokottnál gyakoribb illetlen kifejezések mennyiségére mentségünk természetesen nincs, az indokunk is csupán az lehet, hogy a felvétel még a kijárási korlátozások alatt készült, valamint a műsor témája is hevesen indulatokat és érzelmeket váltott ki a műsorkészítőkből. A beszélgetés során pedig több, régi seb is feltépődött.

Egyúttal szeretnénk kiemelni, hogy Hódsági, Latosinszky, Pauer és Vida urakat az EPER Rádió szerkesztőségében finom úriembereknek ismerjük, fejlett vitakészséggel és a világra nyitottan, amely véleményünket a műsor többszöri meghallgatása után is fenntartjuk.

Hangtárunkból letölthető – szabadon, gyermekek jelenlétében is hallgatható verzió:

Tisztelt hallgatóink,

ahogy hallani fogjátok, a következő műsorban némi cenzúrát kellett alkalmaznunk, hogy ne sértsük meg a jó ízlést és ne adjunk okot a nyugalom megzavarására. Igyekeztünk ezeket a lehető legfinomabban tenni, ám az őszinte felindulásból kiszakadt obszcén kifejezéseket nem mindig tudtuk szépen elsimítani. Ezért a megértéseteket kérjük.

Egyúttal szeretnénk nyomatékosan kiemelni, hogy epizódunk ezen szereplői a vulgárisnak, azaz közönségesnek hangzó szavakat minden elhangzásukkor idézik különböző, a terjedelmi korlátaink miatt le nem hivatkozott forrásokból. Ezek a szavak az online sajtóban és a közösségi médiában egyaránt megtalálhatóak, speciális és helyzetábrázoló jelzőkként az erzsébetvárosi éjszakai élethez kapcsolódóan.

Latosinszky Csaba, Hódsági János, Pauer Emánuel és Vida Bence műsora.

Ez a műsorprojekt együttműködésben készült az Első Pesti Egyetemi Rádióval. A tartalma nem feltétlenül tükrözi a rádió szerkesztőségének a véleményét, de nem is kell neki. Mindenkinek az önálló és olykor kritikus gondolatai egyaránt fontosak és érdekesek lehetnek – feltéve, ha azok korrekt formában fogalmazódnak meg. Mint szokás mondani: a hír szent, a vélemény – és a stílus szabad.
Az EPER rádióban szeretnénk felvételi és publikációs lehetőséget adni mindazoknak, akikkel értékrendünk és törekvéseink racionális mértékben egyeznek.

Legyen hangja, a hangtalanoknak.
Köszönjük a bizalmat.

About Post Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.