Ká-Európa – Erőből tolt helyőrség – S01E03 (16+) 5/5 (5)

Politikai-közéleti rehabilitációs gyakorlatok a ká-európai életérzés jegyében – a vélemény szabad, a koncepció minimális.

Beszélgetés arról, hogy miként alakította át a NER kultúrpolitikája az irodalom kulturális szféráját. Megrajzoljuk Demeter Szilárd unortodox politikai portréját, szétnézünk az elmúlt évtizedben indult támogatási rendszerek nyertesei között, és megpróbáljuk felmutatni a rendszeralkotta Tehetséget. Végül kihajózunk a Dunára a PIM új kulturális műsorának szemléjével.

Meghallgatható a Mixcloud csatornánkon:

Hangtárunkból letölthető – ez a 16 éven aluliaknak NEM ajánlott verzió

Latosinszky Csaba, Hódsági János, Pauer Emánuel és Vida Bence műsora.

*

Ez a műsorprojekt együttműködésben készült az Első Pesti Egyetemi Rádióval. A tartalma nem feltétlenül tükrözi a rádió szerkesztőségének a véleményét, de nem is kell neki. Mindenkinek az önálló és olykor kritikus gondolatai egyaránt fontosak és érdekesek lehetnek – feltéve, ha azok korrekt formában fogalmazódnak meg. Mint szokás mondani: a hír szent, a vélemény – és a stílus szabad.
Az EPER rádióban szeretnénk felvételi és publikációs lehetőséget adni mindazoknak, akikkel értékrendünk és törekvéseink racionális mértékben egyeznek.

Legyen hangja, a hangtalanoknak.
Köszönjük a bizalmat.

About Post Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.