Ká-Európa – Háttal Európának – S01E02 (16+) 5/5 (1)

Politikai-közéleti rehabilitációs gyakorlatok a ká-európai életérzés jegyében – a vélemény szabad, a koncepció minimális.

Négy ká-európai férfi, Latosinszky Csaba, Hódsági János, Pauer Emánuel és Vida Bence beszélgetése arról, hogy hol tart a magyar kulturális szféra 10 évvel az utolsó kormányváltás után. Sorvezetőnk az Oktatói Hálózat gondozásában megjelent Háttal Európának jelentés, 30 magyar értelmiségi beszámolója a tudományos, oktatási, művészeti intézmények sorsának alakulásáról, a média szférájának helyzetéről.

Meghallgatható a Mixcloud csatornánkon:

Hangtárunkból letölthető – ez a 16 éven aluliaknak NEM ajánlott verzió

Ez a műsorprojekt együttműködésben készült az Első Pesti Egyetemi Rádióval. A tartalma nem feltétlenül tükrözi a rádió szerkesztőségének a véleményét, de nem is kell neki. Mindenkinek az önálló és olykor kritikus gondolatai egyaránt fontosak és érdekesek lehetnek – feltéve, ha azok korrekt formában fogalmazódnak meg. Mint szokás mondani: a hír szent, a vélemény – és a stílus szabad.
Az EPER rádióban szeretnénk felvételi és publikációs lehetőséget adni mindazoknak, akikkel értékrendünk és törekvéseink racionális mértékben egyeznek.

Legyen hangja, a hangtalanoknak.

Köszönjük a bizalmat.

About Post Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.