Sosem volt még ennyire népszerű egy miniinterjúnk 5/5 (2)

Kis lépés ez a média világában, de nagy lépés nekünk – hogy a klasszikust idézzük. A mai reggelen egy rövid interjúnk már több, mint 1500 elindításnál járt a Mixcloud csatornánkon. Köszönjük! 🙂

A miniinterjú Kemenesi Gábor virológussal készült, amelyet ebben a cikkben mutattunk be nektek. Az alig húsz perces beszélgetésben a vírus valós veszélyeiről és kialakulásáról hallhattunk, valamint a végére jutott egy kis mítosz és hülyeségrombolás is az interneten olvasható vélemények, álszakértések és álhírek kapcsán.

Ha egy interjút hallgatsz meg a koronavírusról, ez legyen az – nyugodt szívvel és örömmel ajánljuk.

Itt meg is hallgatható:

***

Miért érdekes ez? Ilyen jellegű miniinterjú vagy híranyag nálunk még nem kapott ekkora figyelmet, ráadásul egy “másodlagos” platformon, a Mixcloud csatornánkon.
Miért másodlagos platform? Mint kisközösségi rádió, elsődleges platformunk a földfelszíni és online adás, valamint a Hangtárunk. A műsorainkat hallgathatjátok hagyományos rádióvevőn (97.0 – az ELTE BTK 1km-es körzetében), online és 99%-át pedig megtalálhatjátok a Hangtárunkban. Ha valami épp nincs műsorban, vagy nem működik a Hangtár linkje a cikkbe ágyazva, akkor a Mixcloud csatornánk a másodlagos platform, ahová az új anyagokat feltöltjük. Emellett természetesen az új anyagok elérhetőek az iTunes-on és Spotify-on is.

About Post Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.